μενού

jamjar

Clever Choice

(89)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 12 Δεκ 2019
  • 446 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες δημιουργίες

Σας καλωσορίζω στο Clever Choice!

Λένε πως τα όνειρα μας κρατάνε ζωντανούς και μας δίνουν δύναμη να χαμογελάμε κάθε στιγμή της ημέρας μας. Έτσι και για μένα οι χειροποίητες δημιουργίες είναι ένα όνειρο που είχα και με το πέρασμα του χρόνου πήρε σάρκα και οστά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να υλοποιείς οτιδήποτε φαντάζεσαι, να το πλάθεις με τα χρώματα και τις πινελιές που έχεις φανταστεί και να τυγχάνει αποδοχής από ανθρώπους που αναζητούν ιδιαίτερες κατασκευές.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τον κόσμο του χειροποίητου σε πολλούς τομείς αναλόγως της έμπνευσης.

Επίσης, λόγω των γεγονότων που ταλανίζουν τον κόσμο ολόκληρο δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεισφέρουμε κι εμείς μέσα από την τέχνη της ραπτικής. Δημιουργούμε καθημερινά νέα σχέδια και ποσότητες υφασμάτινων μασκών σε έναν αγώνα να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα όσα μας συμβαίνουν και όλοι μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στο κατάστημά μας θα βρείτε άμεσα διαθέσιμες υφασμάτινες μάσκες προς χρήση, πλενόμενες και σε ποσότητες και χρώματα που συνεχώς ανανεώνονται προκειμένου να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση.

Σε περίπτωση που διαθέτετε οποιοδήποτε είδους κατάστημα και επιθυμείτε αυξημένη ποσότητα υφασμάτινων μασκών είτε για το προσωπικό της επιχείρησής σας είτε για τους πελάτες σας (πχ κομμωτήρια, mini market, καταστήματα εστίασης κλπ) επικοινωνήστε μαζί μου και θα παραλάβετε άμεσα την ποσότητα των υφασμάτινων μασκών που επιθυμείτε, στα χρώματα που επιθυμείτε!

Δημιουργός
Dream Maker
Ρώτησε τον δημιουργό

Clever Choice

237 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Κ
Κωνσταντίνος Μ. στις 17/09/2020
Τεράστια σε μέγεθος
Ε
Ελενη Π. στις 11/09/2020
Πολύ καλή δουλειά και πολύ καλή εφαρμογή.
L
Leda B. στις 31/08/2020
Καλή αλλά ακριβή!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!