μενού

jamjar

*mine!*

(14)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 15 Απρ 2020
  • 38 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα και αντικείμενα για μοναδικούς αποδέκτες... Mine! Make it yours! :)

Στο *mine!* θα βρείτε κοσμήματα και αντικείμενα φτιαγμένα εξ' ολοκλήρου στο χέρι αλλά και μοναδικές συνθέσεις από ποικίλα υλικά – εκείνα που σε κάθε περίπτωση κατάφεραν να κεντρίσουν τη φαντασία της δημιουργού. Θαλασσόξυλα, ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλα, murano, ξύλο, δέρμα, μέταλλο, ακόμη και αποξηραμένοι καρποί είναι κάποιες μονάχα από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν για τις δημιουργίες που θα συναντήσετε εδώ. Κοσμήματα και αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη, που το καθένα από αυτά αποτυπώνει και μία αλλιώτικη κάθε φορά υποκειμενική όψη της ομορφιάς, μιλώντας στην καρδιά του μοναδικού του αποδέκτη... Και αντικείμενα που θα δώσουν μία καλλιτεχνική πινελιά στο σπίτι σας και θα μπορείτε να λέτε οτι είναι μόνο δικά σας!

Το ότι το κάθε σχέδιο είναι μοναδικό δεν αποτελεί σχήμα λόγου. Το καθετι που θα συναντήσετε εδώ φτιάχνεται μονάχα μία φορά και όταν το αποκτήσετε θα είναι μόνο δικό σας!

Δημιουργός
fani p. melinou
Ρώτησε τον δημιουργό

*mine!*

345 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Ν
Νικη Κ. στις 17/06/2021
Εξαιρετικά τα κοσμήματα, ακριβώς όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και πολύ όμορφα συσκευασμένα. Επίσης πολύ άμεση η αποστολή παρέλαβα σε 2 μέρες από την παραγγελία μου. Θα ξανά ψωνίσω από το mine! σίγουρα.
Μ
Μαρια Κ. στις 08/04/2021
Τέλεια πολύ όμορφα πορτοφόλια ότι πρέπει καί για δώρο με τέλεια συσκευασία
Β
Βασια Κ. στις 18/01/2021
Είναι πολύ όμορφα όλα!! Ευχαριστώ πολύ!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!