μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Κυριακή 04 Οκτωβρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Αγαπητοί μας πελάτες! Λόγω μετακόμισης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε μεγαλύτερο χώρο για ανετες συνθήκες εργασίας και δημιουργίας των καινούργιων μας σειριές κοσμημάτων, ζητω την κατανόηση σας. Σε λίγες ήμερες και παλι κοντά σας. Ωστόσο μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να παραγγείλετε ότι επιθυμείτε, απλα η παραδωση θα γίνει περαν της ημερομηνίας που αναφέρεται. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Χαιτουλοβα Ελενη

stone gallery

(20)
  • Αθηνα
  • Ανοιχτό από 10 Ιουν 2019
  • 102 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

χειροποίητα κοσμήματα από ημιπολυτίμους λίθους

Καλώς ορίσατε στην σελίδα του Stone Gallery.

Εδώ θα βρείτε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι από μένα προσωπικά από γνήσιους ημιπολύτιμους λίθους όπως αχάτη, μαργαριτάρι, κεχριμπάρι, χαλαζία, αγγελίτη, ίασπη, νεφρίτη, χαουλίτη, κοράλλι, τουρκουάζ και άλλους. Όλοι γνωρίζουμε πως όλοι οι ημιπολύτιμοι λίθοι φέρουν τις μοναδικές ιδιότητες και την κρυσταλλική ενέργεια. Έτσι μπορείτε να βρείτε το πέτρωμα που σας ταιριάζει προσωπικά στις περιγραφές των κοσμημάτων.
Κατόπιν παραγγελίας όλα μου τα κοσμήματα μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να σας ταιριάζουν καλύτερα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του jamjar ή στο τηλέφωνο του εργαστηρίου μου στο 215 515 8701 το οποίο βρίσκεται στην οδό Λέκκα 12 στο σύνταγμα στην Αθήνα, 3 όροφος γραφείο 7.

Δημιουργός
Ελένη Χαιτουλοβα
Ρώτησε τον δημιουργό

stone gallery

203 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Μ
Μαργαρίτα Κ. στις 04/08/2020
Τέλεια. Άριστη ποιότητα τα μόνα μαργαριτάρια είναι δώρο σε μια κοπέλα που τα είδε κ της άρεσαν. Ευχαριστούμε πολύ τη δημιουργό.
Μ
Μαργαρίτα Κ. στις 09/07/2020
Τέλεια φανταστικά. Μόλις τα φόρεσα άκουσα θετικά σχόλια κ από άλλους για το πόσο ωραία είναι.τα προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μ
Μαργαρίτα Κ. στις 15/05/2020
Τέλεια μοναδικά ότι καλύτερο. Είμαι απολυτα ευχαριστημενη με όσα έχω πάρει.ευχαριστούμε την δημιουργό γιατι όλα είναι τέλεια.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!