μενού

jamjar

Κάνε το πάθος σου μια επιτυχημένη επιχείρηση!

Πούλησε στο jamjar

Ο πιο έξυπνος τρόπος να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα είναι εδώ!

Αν δημιουργείς, παράγεις, σχεδιάζεις τα δικά σου προϊόντα και θέλεις να πουλήσεις online, κάνε αίτηση σήμερα και μπες στο jamjar.

Ξεκίνα να πουλάς online σε χιλιάδες πελάτες!

  • επισκέψεις το χρόνο
  • μοναδικοί επισκέπτες το μήνα
  • επιλεγμένα προϊόντα
  • επιλεγμένοι συνεργάτες

Το jamjar είναι ιδανικό για σένα αν:

Tι μπορείς να πουλήσεις

Πώς δουλεύει

Τι προσφέρουμε

Δικό σου e-shop ΔΩΡΕΑΝ σε ένα marketplace με εκατομμύρια επισκέπτες & χιλιάδες πελάτες
Διαχείριση κόστους μεταφορικών
Αυτόματα συστήματα τιμολόγησης (εκδίδουμε όλα τα νόμιμα παραστατικά για λογαριασμό σου)
Δωρεάν συστήματα πληρωμών (κάλυψη προμήθειας τραπεζικής συναλλαγής με κάρτα - POS)
Εξαιρετικό Customer Service των κοινών μας πελατών
Διαχείριση Ακυρώσεων, Επιστροφών & Αντικαταστάσεων (αναλαμβάνουμε τα μεταφορικά έξοδα & τη διαχείριση τους)
Πρόσβαση σε ΔΩΡΕΑΝ γνώση & εκπαίδευση για το πώς να ξεκινήσεις, αλλά και να αναπτύξεις αποτελεσματικά την επιχείρησή σου
Πρόσβαση σε μια ενεργή κοινότητα Ελλήνων δημιουργών με τους ίδιους στόχους & τα ίδια όνειρα που σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα

Τι αναζητούμε

"Ψαγμένα" προϊόντα που οι πελάτες μας δύσκολα θα βρουν αλλού! Ιδιαίτερα προϊόντα με προσωπικότητα & άποψη! Δες παρακάτω τα κριτήρια με τα οποία η ομάδα μας αξιολογεί τις αιτήσεις.

Τι κοστίζει

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΟ 16% προμήθεια επί της πώλησης*

για ιδιώτες/επιχειρήσεις

* Ο δημιουργός ορίζει την τιμή λιανικής στην οποία επιθυμεί το προϊόν του να πωλείται στο jamjar και για κάθε πώληση παρακρατούμε 16% επί της καθαρής αξίας (αφού έχει αφαιρεθεί το ΦΠΑ).

Αν είσαι ιδιώτης, η συνολική προμήθεια ανέρχεται στο 18.4% αφού χρεώνεται με επιπλέον 2.4% το κόστος διασφάλισης Νόμιμων Συναλλαγών.

Για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους περισσότερους δημιουργούς μπορούμε, να πουλήσουν τα προϊόντα τους online δεν υπάρχει καμία χρέωση για την εγγραφή σου στο jamjar, ούτε κάποια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Γιατί το jamjar σου λύνει τα χέρια!

Τι χρειαζόμαστε από σένα

Επαγγελματικές φωτογραφίες

κατάλληλες για e-shop

Προδιαγραφές :

  • τετράγωνες σε αρχεία jpg ,ή png ή gif έως 1.5 MB και minimum 600 x 600 pixels
  • με το προϊόν μόνο του αποκλειστικά σε λευκό φόντο
  • χωρίς πλαίσιο, συνοδευτικά αντικείμενα, λογότυπα και κείμενα (αν πρόκειται για ρούχο, με το προϊόν σε λευκό φόντο φορεμένο σε μοντέλο)
  • με έστω τη μία από τις δύο διαστάσεις του καθαρού προϊόντος να είναι τουλάχιστον 400 pixels

Υπηρεσία Φωτογράφισης

Aν δεν έχεις φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου στις παραπάνω προδιαγραφές, εκμεταλλεύσου την υπηρεσία φωτογράφισης του jamjar! 2€ μόλις, κόστος ανά λήψη!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω να πουλάω online στο jamjar;

Αν θες να πουλήσεις τη δουλειά σου στο jamjar συμμετέχοντας ως δημιουργός, θα πρέπει να κάνεις την αίτησή σου.

Πώς κάνω αίτηση

Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου πατώντας εδώ

Πώς προχωράω μόλις λάβω θετική απάντηση;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις εγγραφή στο jamjar χρησιμοποιώντας το email που χρησιμοποίησες για να κάνεις την αίτησή σου και στη συνέχεια να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα δεις στο email έγκρισης της αίτησής σου.

Πόσα προϊόντα μπορώ να αναρτήσω;

Όσα θέλεις! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Υπάρχουν προδιαγραφές για τις φωτογραφίες;

Η σωστή και αισθητικά προσεγμένη παρουσίαση των προϊόντων σου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνει το σύστημά μας υπόψη του για να ορίσει τη σειρά που εμφανίζονται όλα τα προϊόντα στο jamjar. Για αυτό θέλουμε να είναι τετράγωνες σε αρχεία jpg ή png ή gif έως 1.5MB και minimum 600 x 600 pixels με τη βασική φωτογραφία (την πρώτη) να παρουσιάζει το προϊόν αποκλειστικά, σε λευκό background/φόντο χωρίς λογότυπα, πλαίσια, κείμενα ή άλλα αντικείμενα. Επίσης, προτείνουμε η κάθε φωτογραφία να μην έχει περιθώρια και το εκάστοτε αντικείμενο που παρουσιάζεται να έχει τουλάχιστον μία από τις δύο διαστάσεις μεγαλύτερη από 1000 pixels.

Πώς πουλάω τα προϊόντα μου στο jamjar;

Συμμετέχοντας στο jamjar ως δημιουργός έχεις τη δυνατότητα να προβάλεις τη δουλειά σου στο κοινό μας μέσω της jamjar store σου. Μόλις κάποιος πελάτης ενδιαφερθεί για το προϊόν σου και πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική του παραγγελία, το jamjar αγοράζει το προϊόν από εσένα εκδίδοντας τιμολόγιο και το πουλά στον πελάτη εκδίδοντας απόδειξη. Στη συνέχεια, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του το στείλεις για λογαριασμό μας μέσω των συνεργατών μας στις ταχυμεταφορές.

Σε τι τιμή πουλά το προϊόν μου στους πελάτες του το jamjar;

Στο jamjar μπορείς να ορίσεις τόσο την τιμή λιανικής (την τιμή, δηλαδή, στην οποία θα πουληθεί το προϊόν στον τελικό πελάτη - στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ) όσο και την τιμή αγοράς/χονδρική τιμή (το ποσό/τιμή που θα εισπράξεις). Δηλαδή, εσύ ορίζεις την τιμή αγοράς και το σύστημά μας προσθέτει % προμήθεια και εν συνεχεία το ΦΠΑ και σου εμφανίζει πριν την τελική δημοσίευση του προϊόντος την τελική τιμή λιανικής που θα δει ο πελάτης ή ανάποδα, ορίζεις τη λιανική τιμή στην οποία θέλεις να πωλείται το προϊόν σου και το σύστημα υπολογίζει και σου δείχνει τί θα εισπράξεις εσύ από την πώληση (τιμή αγοράς).

Θα μπορούσα να έχω ένα παράδειγμα τιμολόγησης;

Βεβαίως! Αν π.χ. αναρτήσεις ένα προϊόν και ορίσεις την τιμή λιανικής στα 25€ τότε για να υπολογίσεις το ποσό που θα εισπράξεις θα πρέπει α. πρώτα να αφαιρέσεις το ΦΠΑ --> 25 / (διά) 1.24 = 20.16€ και στη συνέχεια β. να αφαιρέσεις την προμήθεια του jamjar (18.4% σύνολο αν είσαι ιδιώτης) --> 20.16 - 18.4% = 16.45€. Άρα αν είσαι ιδιώτης και το προϊόν σου πωλείται 25€, θα εισπράξεις 16.45€ . Αν έχεις επιχείρηση, αντίστοιχα, θα αφαιρέσεις 16% και έτσι --> 20.16 - 16% = 16.93€ . Άρα, αν έχεις επιχείρηση και το προϊόν σου πωλείται 25€ στο jamjar, θα εισπράξεις 16.93€ (καθαρή αξία) + ΦΠΑ 24% = 16.93€ + 4.06€ = 20.99€

Μπορώ να συμμετάσχω ακόμη και αν δεν έχω επιχείρηση;

Ναι! Στο jamjar μπορείς να συμμετάσχεις ως δημιουργός είτε έχεις δική σου επιχείρηση, είτε όχι (ακόμη, δηλαδή, και ως ιδιώτης ). Το jamjar αγοράζει από εσένα και πουλάει στον τελικό πελάτη, με αποτέλεσμα όλες οι συναλλαγές και οι σχετικές διαδικασίες να γίνονται με ασφάλεια και διαφάνεια.

Πρέπει να εκδώσω/κόψω κάτι προς το jamjar;

Όχι, καθώς ως ιδιώτης δε μπορείς να εκδώσεις κάποιο παραστατικό. Για αυτό για κάθε παραγγελία που έχεις και για να πιστοποιήσουμε το γεγονός πως αγοράζουμε από εσένα, εκδίδουμε και σου αποστέλλουμε ένα παραστατικό που ονομάζεται τιμολόγιο αγοράς.

Πώς διασφαλίζεται η νομιμότητα των πωλήσεων μου; Θα είμαι συνεπής απέναντι στην εφορία/στο κράτος;

Φυσικά! Στο jamjar λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια και με βάσει τους ισχύοντες νόμους. Σύμφωνα με το νόμο ΠΟΛ 1003/31.12.2014, κάθε ιδιώτης μπορεί να πουλήσει αντικείμενα ή υπηρεσίες αξίας μέχρι 10.000 ευρώ, χωρίς να πρέπει να ανοίξει δική του επιχείρηση, αφού μέχρι αυτό το ποσό, δεν θεωρείται επιτηδευματίας. Το τιμολόγιο αγοράς είναι το παραστατικό/έγγραφο που χρειάζεσαι, για να είναι οι συναλλαγές σου απολύτως νόμιμες και διαφανείς, μέχρι, φυσικά να αποφασίσεις να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση.

Πώς ειδοποιούμαι όταν ένα πελάτης αγοράσει ένα προϊόν μου μέσω του jamjar;

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του πελάτη, σου στέλνουμε αυτόματα ένα email, το οποίο περιλαμβάνει τον κωδικό/αντικείμενο που πουλήθηκε, στις συγκεκριμένες προδιαγραφές που επέλεξε ο αγοραστής (π.χ. χρώμα, μέγεθος, διαστάσεις κ.τ.λ.π.), τα στοιχεία του πελάτη και βασικές οδηγίες αποστολής και εξυπηρέτησης.

Τι γίνεται με τα μεταφορικά; Πως στέλνω τις χειροποίητες δημιουργίες μου;

Εμείς είμαστε εδώ! Οι συνεργάτες μας στον τομέα των ταχυμεταφορών (courier) αναλαμβάνουν να παραλάβουν το προϊόν από εσένα και να το αποστείλουν στον πελάτη , ώστε εσύ να μη χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα. Μόλις ετοιμάσεις το δέμα και αφού εκτυπώσεις το ηλεκτρονικό voucher μέσα από το store σου, καλείς την εταιρεία μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε και δίνεις εντολή παραλαβής ή επισκέπτεσαι το πλησιέστερο κατάστημα που σε εξυπηρετεί για την αποστολή του.

Πότε και πώς πληρώνομαι για τις παραγγελίες μου;

Σου θυμίζουμε ότι οι πληρωμές του jamjar για τα προϊόντα που πούλησες πραγματοποιούνται αθροιστικά για κάθε μήνα μέσα στις 5 πρώτες εργάσιμες του επόμενου και με ηλεκτρονική μεταφορά στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Ξεκίνα να πουλάς σήμερα στο jamjar!