μενού

jamjar

Catherine The Crystal Coach

(53)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 25 Μαρ 2020
  • 196 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Κοσμήματα, Αξεσουάρ και Δώρα, εμπνευσμένα από τον υπέροχο κόσμο των φυσικών λίθων και κρυστάλλων

Η αγάπη μου για τους φυσικούς λίθους και τις ιδιότητες τους ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία, με ερεθίσματα από την οικογενειακή παράδοση. Συνεχίστηκε με σπουδές που περιελάμβαναν από Ιστορία της Τέχνης, Σχέδιο, Χρώμα και Σύνθεση μέχρι και Γεωλογική Ιστορία, Φύση, Προέλευση και Χρήση των Φυσικών Υλικών. Εξειδικεύτηκε με σπουδές στη Γεμμολογία και στην Αργυροχρυσοχοϊα, δίνοντας μου ένα ακόμα μεγαλύτερο εύρος γνώσεων για όσα ονομάζουμε "πολύτιμους λίθους", τις ιδιότητες αυτών, την επιλογή, κατατάξη, χρήση και ανάδειξη τους πάνω σε ένα μοναδικό κόσμημα.
Κάθε λίθος είναι μοναδικός, δημιουργήθηκε μία μοναδική στιγμή μέσα στη φύση και έρχεται στα χέρια σου γεμάτος δύναμη, να σου φέρει τη δική του μοναδική ιστορία, μοναδικός όπως είσαι και εσύ.

*Limited Edition Hair Jewels*
Χρωματικοί συνδυάσμοί εμπνευσμένοι από τα χρώματα των αγαπημένων μας λίθων, έγιναν μοναδικά χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια - στολίδια για τα μαλλιά. Από βαμβακερά υφάσματα, ραμμένα εξ' ολοκλήρου στο χέρι, χωρίς προσθήκη κόλλας. Κάθε ζευγάρι λουλουδιών είναι μοναδικό και δεν επαναλαμβάνεται.

Περισσότερα για του λίθους και τις ιδιότητες τους μπορείς να βρεις ακολουθώντας με και
FB Page: CatherinetheCrystalCoach - www.facebook.com/CatherinetheCrystalCoach
IG: CatherinetheCrystalCoach - www.instagram.com/catherinethecrystalcoach
Blog: catherinethecrystalcoach.blogspot.com

Δημιουργός
catherinethecrystalcoach
Ρώτησε τον δημιουργό

Catherine The Crystal Coach

307 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Βασιλική Τ. στις 11/04/2022
Μοναδικές, εθιστικες δημιουργίες!
Ευαγγελια Ι. στις 22/03/2022
Παρέλαβα ένα πανέμορφο ροζάριο σε μια πολύ όμορφη συσκευασία! Ένα πακέτο που πραγματικά με έκανε πολυ χαρούμενη! Συγχαρητήρια στη δημιουργό για την πολύ προσεγμένη της δουλειά!
Βασιλική Τ. στις 16/03/2022
Το unboxing μιας δημιουργίας από την συλλογή της Catherine the crystal coach είναι πηγή χαράς και μεγάλης ικανοποίησης για μένα! Τα σκουλαρίκια μου είναι πολύ πιο όμορφα από την φωτογραφία! Και μοναδικά επίσης!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!