μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Κυριακή 28 Αυγούστου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Twenty Two

(33)
  • Τρίκαλα
  • Ανοιχτό από 7 Δεκ 2018
  • 242 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Ξεχωριστές δημιουργίες για κομψές γυναίκες, μικρές κυρίες και μικρούς κυρίους

Θυμάμαι που στην ηλικία των 5-6 ετών, και αφού είχα ξεπεράσει την φάση πως όταν μεγαλώσω θα γίνω αστροναύτης, γραμματέας, μπαλαρίνα και δασκάλα, αποφάσισα ότι η δουλειά που θα ήθελα να κάνω ήταν "να τυλίγω δωράκια". Και να που σήμερα, 30+ χρόνια μετά, ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσω το ξεχασμένο εκείνο παιδικό όνειρο: να τυλίξω όμορφα δωράκια για όλους εσάς που θα επιλέξετε κάποια δημιουργία μου για τον εαυτό σας, τα παιδιά σας ή τους φίλους σας.
Προϊόντα όμοια με αυτά που θα βρείτε στη σελίδα μου, ειδικά όσα απευθύνονται σε μικρά παιδιά, έχουν περάσει από αυστηρούς "ελέγχους ποιότητας": τα φορέσαμε, τα χρησιμοποιήσαμε, τα λερώσαμε, τα πλύναμε και συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και λαχτάρα να τα αποζητάμε για να τα ξαναφορέσουμε ή να ξαναπαίξουμε με αυτά....Γιατί είναι μοναδικά. Είναι ξεχωριστά. Είναι φτιαγμένα με 100% αγάπη...

Δημιουργός
Άννα Ντιντή
Ρώτησε τον δημιουργό

Twenty Two

87 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Δ
Δάφνη Β. στις 20/07/2022
Αυτό που παρήγγειλα ήταν ακριβώς όπως φαινόταν στη φωτογραφία!πολύ όμορφο!!πολύ ευγενική χειρονομία και εξίσου καλαίσθητο το δωράκι που παρέλαβα μαζί!σας ευχαριστώ πολύ!!!!
Α
Ανδρονίκη Χ. στις 16/06/2022
ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ . ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !!!
Ε
Ευαγγελια Τ. στις 13/06/2022
Τί ωραία ιδέα! Και πόσο υπέροχα φτιαγμένο! Από τα πιο όμορφα δώρα για δασκάλες! Ευχαριστώ πολύ τη δημιουργό για την ευγένεια, την άμεση επικοινωνία και την άψογη εξυπηρέτηση!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!